Ensimmäinen vuosi poliitikkona ohi!

Niin se on vaan jo vuosi vaaleista hurahtanut! On ollut mukavaa, haastavaa, turhauttavaa, palkitsevaa ja erityisesti todella opettavaista. Olen kokenut itseni tervetulleeksi sekä oman kokoomusryhmän että muun kaupunginvaltuustoporukan ja viranhaltijoiden puolesta. Kukaan ei ole häirinnyt seksuaalisesti ja sanomisianikin on vähäteltykin vain kerran.

Päätöksiä on tehty laidasta laitaan ja monenlaiseen juttuun on saanut perehtyä. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt se, että yliopisto ei tule Raksilaan, psykiatrisia sairaanhoitajia tulee kaupungille lisää, Oulu on kulttuuripääkaupunki vuonna 2025 ja hiilineutraali vuonna 2035.

Välillä on ahdistanut päätöksenteon hitaus ja oma pienuus ja tietämättömyys. Kun rahojen ja työntekijöiden huvetessa pitäisi samalla lisätä ja parantaa palveluita on ajoittain iskenyt kyllä myös aikamoinen ahdistus ja epävarmuus. Ihmeellisesti olen kuitenkin turhautumieni kanssa pärjännyt ja sisäistänyt demokraattisen päätöksenteon hitauden hyvätkin puolet.

Hyvillä mielin jään kesälomalle ja syksyä odotan innolla erityisesti hyvinvointialuemuutosten osalta. Aurinkoista kesää ja saa olla yhteydessä jos tulee asiaa Oulun kaupungin tai Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen asioihin tai yleensäkin politiikkaan liittyen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s