Paikkabalettia!

Oulun kokoomuksen hallitus esittää tänään kaupungillemme uutta valtuuston puheenjohtajaa Juha Hännisen siirtyessä kansanedustajaksi. Onnea Juha! Valinnasta lähtee todennäköisesti liikkelle dominojuna kun paikkoja vapautuu ja ihmisiä siirrellään sinne ja tänne. Paikat vahvistaa ensin kokoomuksen valtuustoryhmä ja sitten kaupunginvaltuusto.

Olen kertonut Oulun kokoomukselle, että olen käytettävissä mikäli jostain syystä esimerkiksi kaupunginhallituksen tai Teatterin hallituksen paikka mahdollisesti vapautuisi. Haluaisin kovasti oppia hallitustyöskentelyä nyt kun lautakuntatyöskentely on jo tullut tutuksi.

Koen suureksi vahvuudekseni sen, että haluan ihan ihka oikeasti viedä meidän ihanaa kaupunkia eteenpäin. Vaikutuspaikat eivät ole minulle ponnahduslauta eduskuntaan (vaikka siinäkään ei mitään väärää ole!) vaan paikka kehittää Oulua entistä paremmaksi. Tällä hetkellä haluan erityisesti vaikuttaa arkiliikunnan lisäämiseen, laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja kaupungin vakaaseen talouteen.

Olen avoin, rauhallinen ja keskustelutaitoinen. Opin nopeasti uutta ja opiskelenkin juuri itsenäisesti taloustieteen oppeja. Osaan tehdä yhteistyötä toisia kunnioittaen myös yli puoluerajojen. En pelkää olla erimieltä ja perustelen aina kantani. Myös aktiivinen somen käyttö muuten niin hiljaisen kokoomuksen keskellä, laajat verkostot sekä suunnitelmani asettua uudelleen ehdolle kunta-ja aluevaaleissa puoltavat valintaani.

Elämme jännittäviä aikoja 😍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s